کود ارگانیک جنگل یک محصول فناورانه هست 100درصد گیاهی دارای گواهینامه ارگانیک ایران محصول جنگل یک محصول نوآورانه است. با کپسول های ارگانیک جنگل ، خاک را که بستر مناسبی برای رشد درختان و گیاهان است ، تقویت کنیم .و از محصولات ارگانیک و سالمی بهره مند شویم.سلامتی را قدر بدانیم.خانه هایمان را سبزتر کنیم. توجه به کشت سالم و ارگانیک و توسعه آن در کشور جذب بسیار بالا و برطرف نمودن تمام نیازهای غذایی گیاه ایجاد وضعیت تعادل در تغذیه گیاهان افزایش وضعیت راندمان در تغذیه گیاهان افزایش راندمان تولید در واحد سطح و بهبود خصوصیات ظاهری و کیفی و ماندگاری محصولات باغی و کشاورزی کاهش هزینه تولید و سود اقتصادی برای کشاورزان عزیز مهمترین مصرف کود مایع مهمترین طریقه مصرف کود مایع جنگل، ترکیب با آب و استفاده به صورت آبیاری است. !! بدین صورت که کود مایع را مستقیما بر روی گیاه بدلیل غلظت بالای عناصر نباید استفاده کرد. این کود را در سیستم آبیاری قطره ای و در ترکیب با خاک (یا محلول پاشی برگها در زمان های مشخصی) می توان استفاده نمود. این کود حاوی تمام عناصر ضروری نظیر ازت، فسفر ، پتاسیم، و عناصر ریز مغذی (آهن ، کلسیم ، بور ، مس، روی ، منیزیم ، منگنز ،…) میباشد.
این محصول بعنوان جاذب در صنایع روغن های صنعتی کاربرد فراوان داشته و بعنوان جذب کننده رنگدانه ها ، صمغ ها ، رزین ها ، فلزات سنگین و سایر ناخالصی ها می باشد.
حقیق برای تولید ارقام پرمحصول دانه های روغنی و سازگار و متحمل به تنش های محیطی جزو مهمترین فعالیتهای کارشناسان این حوزه بوده که این جز با تلاش همگانی مسئولین و فعالان امر میسر نخواهد شد. شرکت توسعه کشت دانه های روغنی که خود نیز از حامیان توسعه و تحقیق دانه های روغنی در کشور محسوب می شود در چهار سال اخیر و با تکیه بر تجربه چند ده ساله و با تمرکز بر این موضوع و بستر سازی مناسب تلاش می کند بتواند رسالت اصلی خود را که همان ایجاد شرایط منطقی برای توسعه کشت دانه های روغنی حسب نیاز جامعه بوده را انجام دهد. استخدام کارشناسان متخصص، جمع آوری مواد ژنتیکی متنوع، بکارگیری روشهای مرسوم اصلاحی، پیشبرد نسبی فعالیتها در حد امکان و نهایتا پذیرفتن ریسک سرمایه گذاری در این حوزه از جمله اقدامات شرکت در حوزه تولید ارقام پرمحصول و سازگار بوده است. لذا اولین گام در جهت فعالیتهای اصلاحی و تولید بذر پس از در اختیار داشتن کارشناسان مجرب داشتن منابع ژنتیکی متنوع بوده که این موضوع از سال ۸۷ در دستور کار فعالیتهای تحقیقاتی مجتمع قرار گرفت. در حال حاضر هم اکنون هفت کلکسیون بذر از انواع دانه های روغنی نظیر ( سویا، کلزا، کتان، گلرنگ و بادام زمینی، آفتابگردان و کنجد) در بانک بذر تکاتو نگهداری می شود