این آنزیم می تواند در شرایط مختلف عمل نموده و بعنوان یک ضد باکتری در صنایغ غذائی و نوشیدنی مورد استفاده قرار گیرید. ایمنی و پایداری تکنولوژیکی لیزوزیم آن را به یک نگهدارنده طبیعی و مناسب برای کاربردهای غذایی تبدیل نموده است.
عصاره مخمر (مخمر هیدرولیز شده) بعنوان یک منبع مغذی از آمینو اسید، ویتامین و یک طعم دهنده مناسب برای صنایع غذائی (استفاده درتهیه ماکارونی، سوپ های اماده، غنی سازی آرد و نان و موارد مشابه) می باشد. این محصول با استفاده از انواع آنزیم های اختصاصی تهیه شده است.
با توجه به وجود ۶۰ تا ۷۰ درصد پروتئین، ۱۵ تا ۲۵ درصد کربوهیدرات، ۷ تا ۱۳ درصد مواد معدنی، ۶ تا ۸ درصد چربی، ۳ تا ۷ درصد رطوبت در پودر خشک اسپیرولینا، این جلبک یکی از کاملترین مکمل های غذایی گیاهی موجود برای مصارف انسانی محسوب می شود. این جلبک منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین های آ، ب ۱، ب ۲، ب ۶ و ب ۱۲ و تمام اسید آمینه های ضروری می باشد. اسپیرولینا حاوی مواد معدنی مهمی همانند آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم می باشد. اسپیرولینا منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری به ویژه اسید گامالینولئیک است. پودر اسپیرولینا این شرکت با اخذ تاییدیه های مختلف از سازمان های مربوطه در وزن ها و بسته بندی های مختلف از 50 گرم تا 25 کیلو گرم و بصورت پودر و قرص عرضه می گردد .