VHF دستگاهی مخابراتی است به منظور ارتباط با کشتی با برد کوتاه که طیف فرکانس رادیویی بین 156.000 و 162.025 مگاهرتز را فرا می گیرد. وی اچ اف دریایی از یک فرستنده و گیرنده ترکیب شده است و تنها در فرکانس های استاندارد بین المللی شناخته شده قابل استفاده می باشد. کانال 16 (156.800مگاهرتز) این دستگاه مخصوص صدا زدن و شرایط اضطرار می باشد. محدوده قدرت انتقال بین 1 و 25 وات می باشد، حداکثربرد مطلوب حدود 30 مایل دریایی (55 کیلومتر) بین آنتن های نصب شده بر روی کشتی های بلند و تپه ها، و 5 مایل دریایی (9 کیلومتر) بین آنتن نصب شده بر روی قایق کوچک در سطح دریا است.
دستگاه تصفیه آب خورشیدی با استفاده از تکنیک اولتراسونیک و استفاده از لنز فرنل قابلیت تصفیه 3 لیتر آب شور را در ساعت دارا می باشد. این دستگاه بدون برق کار کرده و انرژی آن از خورشید تامین می گردد. این دستگاه برای مناطق دور افتاده و نقاطی که دسترسی برق به آن محدود می باشد قابلیت استفاده دارد.
بازوی بارگیری دریایی (Marine Loading Arm): به منظور انتقال ایمن و آسان نفت و فرآورده های نفتی و یا معیانات گازی و ... از ساحل به کشتی و بالعکس از بازوهای بارگیری دریایی استفاده می گردد. با توجه به حساس بودن این تجهیز و High-tech بودن آن در حال حاضر کشورهای کمی در دنیا قادر به طراحی و ساخت این تجهیز می باشند که جهاد دانشگاهی علم و صنعت اولین و تنها تولید کننده بازوهای بارگیری دریایی ایرانی می باشد که با طراحی داخلی و بومی سازی این تجهیز نسبت به طراحی و ساخت و نصب و تحویل بازوی دریایی در داخل کشوراقدام نموده و در حال حاضر این تجهیزدر جزیره خارک در حال استفاده می باشد. مشخصات فنی: طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی بازوهای بارگیری دریایی بر اساس استاندارد های بین المللی OCIMF ساخت در سایزهای مختلف از 6 اینچ الی 20 اینچ امکان استفاده از سیستم های QCDC و ERS طراحی و ساخت سیستم های هیدرولیکی که با گرید ضد انفجار “EEX”d انجام می گردد. طراحی و ساخت سیستم های کنترلی طراحی و ساخت جک های هیدرولیک مربوطه تامین قطعات حساس و کلیدی از معتبرترین شرکت های سازنده بر اساس وندرلیست کارفرم تعمیرات و بهینه سازی سیستم های موجود